Предстоящ мач:

Славия - Ботев

Ботев - ЦСКА 1948

Неделев и Огнянов с пълно участие в едночасов спаринг с Раковски

Ботев и Раковски не си отбелязаха гол в двустранна игра, състояла се на клубната база в Коматево. Тренировъчния мач продължи малко повече от 50 минути, като в него бе тествано състоянието на оперираните преди повече от 2 месеца Тодор Неделев и Мариян Огнянов. Двамата изкараха целия мач без да усетят болка и така интергрирането им в тренировъчния ритъм на отбора продължава по план.

От страна на „жълто-черните“ участие в играта взеха футболистите, които нямаха почивка след мача с Черноморец през уикенда. На вратата бе Росен Андонов, двойката централни защитници оформиха Елведин Джинич и Сивард Спрокел, като крайни бранители играха Костадин Дяков и Филип Филипов, в средата на терена – Борис Галчев и Мариян Огнянов, по фланговете – Тодор Неделев и Станислав Костов, а в атака – Луис Педро и Валери Домовчийски, като последните двама пропуснаха да завършат с гол няколко отлични атаки.

В състава на Раковски играха почти всички преотстъпени от Ботев футболисти и съставът на сателита бе следният: Филипов – Лачев, Терзиев, Айтов, Марин – Серкан, Казаков, Карамфилов – Гюзелев, Камберов, Чунчуков.

Останалите футболисти от представителния тим на Ботев направиха едночасова тренировка непосредствено след края на двустранната игра.

Подобни статии

Подобни статии