Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Матвей Иго̀нен е футболист на Ботев

Матвей Иго̀нен официално е футболист на Ботев (Пловдив). Вратарят е третото ново попълнение на „жълто-черните“ за тази зима.

188-сантиметровият страж парафира дългосрочен контракт с „канарчетата“. Роденият на 2 октомври 1996г. естонски национал е бивш играч на Инфонет, Лилестрьом, Флора Талин, Подбескидже и Хебър (Пазарджик). Той остави силни впечатления с изявите си със „зелените“ от Пазарджик през настоящата кампания.

В националния отбор на страната си дебютира през 2017 г., като до момента е записал общо 14 официални срещи за Естония. Бивш национал на Естония в гарнитурите до 16, 17, 19, 21 и 23 години. През март 2021г. той дебютира и в официален двубой за националния отбор на Естония.

Стражът вече се присъедини към лагера на Ботев в южната ни съседка. Той премина успешни медицински прегледи и ще бъде на разположение на старши треньора Душан Керкез в утрешната среща с Вайле Болдклуб. Матвей ще носи номер 32 на гърба си.

ПФК Ботев (Пловдив) приветства Матвей Иго̀нен с добре дошъл и му пожелава много успехи и сухи мрежи под рамките на “жълто-черната” врата.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!