Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Курдов: Благодаря на Ботев за подадената ръка

Бившият вече нападател на „Ботев” Атанас Курдов се съгласи да коментира трансфера си в „Лудогорец” пред официалния сайт. Ето какво сподели той специално за феновете на най-стария български клуб:

„Наистина вече съм футболист на Лудогорец, преди малко подписах договор за 6 месеца, като още през лятото ще преговарям за удължаването му. Мисля, че това е крачка напред за мен, тъй като финансовите възможности и организацията в този клуб са много сериозни. Качвам се едно стъпало нагоре и сега ще поиграя в „Б” група преди да направя стъпката, която искам – трансфер в чужбина”, коментира Курдов.

„Благодаря на хората в Ботев, и специално на Марин Бакалов и Коце Видолов, за това, че ми подадоха ръка в много важен за мен момент. Когато дойдох казах, че ще играя в Пловдив 6 месеца. Вкарах 29 гола и заедно с моите съотборници изпълнихме мисията – вече сме в „Б” група. Благодаря и на публиката, която ни подкрепяше през цялото време. Феновете на Ботев са уникални. Пожелавам на момчетата да са здрави и да продължават с победите, аз ще ги подкрепям от трибуните. Пожелавам успех на всички в Ботев”, каза още Атанас Курдов.

Той призна, че докато е финализирал трансфера си в Лудогорец, мениджърът му Емил Данчев и представители на Ботев са го чакали на преговори в София. „Така беше, но аз вече бях при нотариуса с договор в ръка”.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!