Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Коце Видолов: Време е да защитим името на клуба

Треньорът на Ботев Пловдив Костадин Видолов направи изявление пред официалния сайт на клуба преди гостуването на Черноморец Поморие в неделя. Това ще бъде третият мач на Магьосника начело на тима през този сезон. През есента той води отбора в двубоите срещу Малеш (2:1) за Купата и Добруджа (1:0) за първенство.

„Целта пред нашия отбор в предстоящия мач е ясна – трябва да победим. Нуждаем се от точки, това е ясно на всички. Затова на първо място поставям крайния успех, а след това играта, която показваме. Намираме се в трудна ситуация и само от нас зависи да излезем по-бързо от нея. От ръководтвото ми съобщиха, че засега аз ще водя отбора. Въобще не мисля за това колко дълго ще остана начело. Цялото ми внимание е насочено към срещата в Поморие. Момчетата трябва да изиграят този мач пределно мотивирани и концентрирани, а в края да са вкарали повече голове от противника”, заяви Видолов.

„Не е нормално да вкарваме толкова малко. След като резултатността ни е ниска, логично е да липсват и победите. Наясно съм, че не бележим толкова, колкото се очаква и това е едно от нещата, които трябва да коригираме. Преди всичко искам играчите да са с чисти глави, уверени в себе си и възможностите си и отново ще кажа – пределно концентрирани във всяка една ситуация. Длъжници сме на нашата вярна публика и е време да зарадваме хората.”

„Възможно е да има корекции в стартовия състав, но аз не деля играчите на титуляри и резерви. Всички тук са футболисти на Ботев и най-важното за всеки един от тях е с представянето си да защити името, емблемата и традициите на този велик клуб, без значение кой колко време е на терена” , каза още треньорът на „жълто-черните”.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!