Предстоящ мач:

Панатинайкос - Ботев

Панатинайкос - Ботев

Коце Видолов: Трябва да сме по-убедителни от есента

kostadin vidolov

Бъдещият старши-треньор на Ботев Пловдив Костадин Видолов заяви, че през втория полусезон в първенството ще иска от футболистите да се представят още по-убедително в сравнение с есента. Въпреки огромната разлика пред преследвачите, „канарчетата” ще се стремят да играят красив футбол и да печелят победа след победа.

Видолов отговори на въпроси на журналисти за състоянието на отбора в навечерието на първия официален мач за 2011 година. В него Ботев гостува на Асеновец в първия пролетен кръг от първенството. Ето какво сподели Магьосникът пред медиите:

„Смея да твърдя, че направихме много добра подготовка. Отборът е подготвен физически. Момчетата се чувстват много добре и всички сме в очакване на първия мач. В него няма да може да разчитаме единствено на Ангел Рахов, който е с контузия. Останалите са здрави и готови за срещата с Асеновец.”

На въпрос за целите, които Ботев ще преследва през пролетта и начинът, по който ще се мотивират футболистите при разлика от 16 точки пред втория, Костадин Видолов отговори така:

„Целта през пролетта е да бъдем по-убедителни от първия полусезон и да радваме феновете с хубава игра. Както и през есента, продължаваме да играем всеки мач за победа. И в Асеновград ще бъде така.”

Наставникът на „жълто-черните” сподели и очакванията си за двубоя на стадион „Шипка”:

„Първият мач с Асеновец беше доста инфарктен. Говорихме и пак ще говорим с момчетата и се надявам този път да бъдем по-убедителни. Ще търсим победата от самото начало.”

Коце Видолов каза още, че селекцията в Ботев може да се счита за приключила, тъй като футболистите, с които разполага в момента са му достатъчни до края на сезона. За капитан на отбора спортно-техническият щаб е посочил Николай Манчев.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!