Предстоящ мач:

Ботев Враца - Ботев

Ботев Враца - Ботев

Коце Видолов: Пълна мобилизация за мача на сезона

Костадин Видолов определи гостуването на Любимец в събота, като мачът на сезона за Ботев. Треньорът на „канарчетата” е убеден, че разполага с по-добри футболисти от противника, но те трябва да докажат това на терена. 

„Откакто поех отбора изиграхме няколко мача, в които нямахме право на грешка. Три кръга преди края обаче, наистина срещата с Любимец може да се определи като „мач на сезона”. Противникът е един от добрите отбори в групата, познаваме ги добре. Нас обаче ни устройва единствено победата и ще я преследваме с всички сили. Момчетата знаят какво трябва да правят. Искам от тях да бъдат агресивни и концентрирани през целия двубой. Сигурен съм, че нашата фантастична публика отново ще ни даде криле и използвам случая да призова феновете на Ботев да напълнят сектора за гости в Любимец. Мобилизацията за този мач трябва да е пълна, както от страна на феновете, така и от отбора. Защото всички заедно защитаваме името и емблемата на Ботев Пловдив”, заяви Коце Видолов. 

Кадровите проблеми пред него се ограничават с отсъствието на контузените Радослав Бачев, Васил Василев и Димитър Байрев, които със сигурност отпадат от групата. „Жълто-черните” ще бъдат на лагер в Свиленград преди мача, като тръгват за граничния град в петък следобед.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!