Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Коце Видолов: Гоним трите точки с цената на всичко

kostadin vidolov

Треньорът на Ботев Пловдив Костадин Видолов поиска от своите футболисти пълна мобилизация за двубоя с Нефтохимик в събота. Наставникът на „жълто-черните” сподели очакванията си за сблъсъка, който е втори между двата тима в рамките на 35 дни. Той е убеден, че Ботев е по-класният отбор и трябва да го докаже на терена.

„С представянето си от началото на сезона направихме така, че всеки мач за нас да е като финал. Уважавам всеки отбор в групата, но смятам, че разполагаме с най-добрите играчи. Ситуацията наистина е много трудна за нас, но това е и шанс за футболистите. Ако успеем да се покажем като силен колектив и да спечелим промоция от това незавидно положение, всеки един от тях, а и отборът като цяло, ще израстне и ще заслужи уважението на хората”,  заяви Коце Видолов пред клубния сайт.

„Сега ни очаква сблъсък с Нефтохимик – добър отбор, който скоро си тръгна с точка от Пловдив и е нормално това да им даде повече самочувствие и увереност преди мача в събота. За нас обаче победата е без алтернатива. Много е важно да настроим правилно психиката си. Искам момчетата да са търпеливи и готови за всякакво развитие на резултата. Задачата ни е да вкараме с един гол повече от противника и съм сигурен, че можем да се справим. В миналия мач с този противник направихме една грешка в защита и няколко пропуска в атака, което ни коства две важни точки. Затова в събота трябва да сме пределно конценрирани и същевременно спокойни във всяка една ситуация. Направим ли го, ще победим”, каза още треньорът на Ботев.

„Разбира се, че разчитаме и на публиката. Неведнъж съм казвал, че Ботев има страхотни фенове, пред каквито много футболисти мечтаят да играят. Сигурен съм, че и в този мач те отново ще бъдат с нас. Ботев е голям клуб, който в момента се намира в трудна ситуация. Искрено се надявам от мач на мач да напипваме верния ритъм и да се изправим на крака. Вярвам, че можем да го направим”, завърши Костадин Видолов.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!