Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Костов и Атанасов се присъединиха към отбора

Младежките национали на Ботев Станислав Костов и Петър Атанасов се включиха в тренировките на отбора. Във вторник вечерта двамата се прибраха от Люксембург, където взеха участие в последния квалификационен мач на представителния тим, завършил с победа за нашите с 3:1.

Веднага след пристигането си в Пловдив, Костов и Атанасов направиха лека тренировка на стадион „Христо Ботев”, а тази сутрин те се присъединиха към съотборниците си на първото за деня занимание в Брестник. Очаква се до началото на следобедната тренировка на „Беркут” да се завърнат и другите двама национали от „жълто-черния” тим – Бобан Грънчаров и Ернестас Шеткус.

На облекчен режим сутринта тренираха Асен Караславов и Вандер Виейра. Както е известно капитанът на Ботев е с растежение и почти сигурно ще пропусне гостуването на Черно море, докато бразилецът е с болки в коляното, но и с добри шансове да се възстанови за мача. Почти напълно възстановен е Тодор Неделев, който за първи път от десетина дни се включи в играта в заключителната част от тренировката.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!