Предстоящ мач:

ЦСКА 1948 - Ботев

ЦСКА 1948 - Ботев

Киров пред израелците: Публиката не ни притеснява, нашата също е темпераментна

„Ботев е свикнал да играе пред много публика. Освен по цвета на екипите, с Бейтар си приличаме и по това, че двата отбора се радваме на гореща подкрепа от своите фенове“, заяви Николай Киров в отговор на въпрос от израелските медии дали очакваната френетична подкрепа от страна на феновете на домакините притеснява „жълто-черните“ от Пловдив.

На пресконференцията преди официалната тренировка на Ботев Киров призна, че Бейтар е солиден отбор и е изострил вниманието на своите играчи върху силната атака на тима от Йерусалим.

„Обърнали сме по-специално внимание на тримата играчи в атаката на Бейтар. Противникът е много силен в предни позиции и ние трябва да направим така, че да неутрализираме нападателите им.“

Треньорът на „канарчетата“ не пожела да посочи фаворит в сблъсъка.

„И двата отбора имат своите силни и слаби страни. Който успее да се възползва от слабостите на противника ще продължи напред“, каза специалистът извел Ботев до участие в Европа.

Киров бе помолен да коментира и голямата звезда на домакините Йоси Бенаюн.

„Визитката му говори достатъчно за него. Каквото и да кажа аз ще бъде малко. Със сигурност е от полза на Бейтар да разполага с толкова опитен играч от най-високо ниво.“

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!