Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Киров: Очаква ни тежък мач мач срещу ЦСКА, трябва да сме дисциплинирани

Старши треньорът на „Ботев“ Николай Киров сподели очакванията си за предстоящото гостуване на „ЦСКА- София“. 42-годишният специалист заяви, че очаква тежък двубой на ст. „Българска армия“, в който „жълто-черните“ ще опитат да неутрализират силните и да се възползват от слабите страни на противника. 

„Предстои ни гостуване на един от най-добрите отбори в България. С представянето и резултатите си до момента ЦСКА доказва, че разполага с много стойностен състав, както като индивидуалности, така и като колектив. Със сигурност ще ни бъде много тежко, но ще опитаме да покажем най-доброто, на което сме способни и да се приберем в Пловдив с добър резултат“, коментира Киров.

„Съперникът има много силни страни, като нашата задача ще бъде да ги неутрализираме. В същото време, като всеки отбор и те имат своите слаби места. Надявам се, че сме успели да ги разучим добре и да се възползваме от тях. За да се случи това обаче, трябва да бъдем изключително концентрирани и дисциплинирани през целия двубой“, допълни наставникът на „канарчетата“. 

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!