Предстоящ мач:

Панатинайкос - Ботев

Панатинайкос - Ботев

Хубчев: Играта ни се подобрява с всеки изминал мач

Ден след нулевото равенство в Сливен старши треньорът на „Ботев” Петър Хубчев определи представянето на отбора в този мач като най-доброто от началото на сезона.

„От мач на мач играта ни се подобрява. Показаното от отбора в Сливен ми хареса повече в сравнение с първите два кръга и се надявам да продължаваме да израстваме. Контролирахме мача почти през цялото време и създадохме достатъчно голови ситуации. При това положение няма как да не съжалявам, че не успяхме да отбележим и да спечелим, но равният в никакъв случай не е фатален. Все още сме в началото на първенството и има достатъчно време да наваксаме загубените точки”, заяви Хубчев пред клубния сайт.

„Хареса ми това, че играхме като колектив. Силният колектив е в основата на силния отбор. Момчетата се раздадоха докрай един за друг и търсеха победата до последно. За съжаление не успяхме да вкараме гол и това ни лиши от победата. Все пак е добре, че създаваме положения. Разбира се, имаме да чистим още доста елементи в играта си, най-вече в защита, където искам да сме по-агресивни. В Сливен допуснахме доста грешки в центъра на отбраната особено през първото полувреме”, каза още треньорът.

„Не искам да коментирам кой и защо е останал извън титулярния състав. Само ще кажа, че нямам лично отношение към никого. Играят тези, които демонстрират желание да помагат на отбора и колектива. Искам на тренировките и мачовете да виждам футболисти, които се раздават за „Ботев” докрай. Днес започват едни, утре други, всичко зависи от играчите”, коментира Хубчев в отговор на въпрос за решението си да остави Тимонов и Курдов сред резервите.


Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!