Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Каним Борусия Дортмунд за юбилея

Над 20 големи мероприятия за честванията на 100-годишнината на Ботев Пловдив ще бъдат поставени в основната програма на Сдружение „ПФК Ботев“. Тяхното начало ще бъде дадено навръх рождения ден на патрона на клуба Христо Ботев – 6 януари, от родния му град Калофер. Честванията ще продължат през цялата година и ще приключат в края на 2012-та. Основната идея на клуба е да представи на всички свои фенове в България концерти, футболни турнири, приятелска среща с голям европейски клуб, представяне на юбилейна книга, музейни експозиции, фолклорни представления и много други. Кулминацията на всички събития ще бъде на 12 март, когато е създаден любимия ни клуб.

Пиронът в събитията свързани с юбилея се очаква да бъде приятелска среща между отборите на Ботев и Борусия Дортмунд. Ръководството на клуба вече е изпратило покана до европейския шампион за 1997 година, но все още няма официално потвърждение от германския колос.

Президентът на Ботев Юли Попов призна също така, че се водят преговори със световно известна рок-група, която да разтърси Пловдив с концерт следващата пролет.


Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!