Предстоящ мач:

ЦСКА София - Ботев

ЦСКА София - Ботев

Канарите разпускат с джитбол в дъжда

Част от футболистите на Ботев направиха разтоварваща следобедна тренировка в свободния от приятелски мачове петък. Макар да се намират в серия от три контроли за четири дни, „жълто-черните” отново тренираха двуразово преди двубоя срещу Словачко.

Сутришното занимание бе по познатия вече маршрут от стръмни, но и доста красиви хълмове край хотел Фалкенщайнер. И докато те тичаха под ръководството на кондиционния треньор, спортния директор Сашо Александров, помощникът Сашо Димитров и домакинът на отбора Георги Чакъров щурмуваха баирите яхнали велосипеди.

Следобедната тренировка се проведе на помощния терен на стадиона в Бад Леонфелден под почти непрестанен дъжд. Футболистите, които натрупаха повечко игрови минути в мачовете с Дукла и Макаби повдигнаха тонуса си с джитбол, докато записалите по-малко време на терена в първите две контроли тренираха по-интензивно.

С втората група се пусна и спортният шеф на Ботев, който обаче не издържа на изкушението и след края на тренировката предизвика на дуел над мрежата двойката Сашо Димитров – Иван Цветков. В тандем с Лилчо Арсов, директорът на „жълто-черните” показа, че все още е във форма и се наложи над опонентите с 2:0 гейма.

Подобни статии

Подобни статии