Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Изявление от Георги Самуилов и Румен Чандъров

УВАЖАЕМИ ФЕНОВЕ,

УВАЖАЕМИ БОТЕВИСТИ,

 

Това, което ни накара да станем част ПФК „БОТЕВ“ ПЛОВДИВ, бяхте именно Вие и Вашата неизчерпаема енергия!!! Именно тя запали искрата в нас!!! За съжаление същата тази „енергия“ разруши отношенията помежду ни… 

Винаги сме подхождали с уважение към Вас.

Нагнетяването на напрежение от Ваша страна започна от ден втори, но то не решава проблеми, а ги подклажда. Нападките и липсата на доверие към нас, към преценките и решенията ни, пречеха на работата и съответно – на развитието на ПФК „БОТЕВ“ ПЛОВДИВ.

Ние сме хора с достойнство, доказали сме се в това, което работим и не приемаме някой ултимативно да нарежда какво и как да правим. Отстрани е лесно, но когато поемеш кораба, ти носиш отговорност за екипажа му! Колко от Вас са били треньори, мениджъри, директори, за да видят и знаят как се случват нещата отвътре? Колко от Вас са плащали някога заплати? Започнеш ли да управляваш един бизнес, един отбор – нещата стоят по друг начин.

Кой управлява, кой кадрува в отбора – ние или Вие?!

За да управляваш добре, трябва да имаш доверието и подкрепата на всички. Ние смятаме, че не получихме тази подкрепа от Вас – ежедневно нагнетявахте напрежение и у нас, и у треньорите, и у състезателите. Адекватните предложения за бъдещото развитие и градивните критики са винаги добре дошли, но няма да управляваме под Ваш диктат!!!

Разочаровани сме. Оттегляме се… Очевидно не отговаряме на Вашите изисквания за собственици на клуба…

Оттеглянето ни ще е постепенно. Искахме и все още искаме нещата да се случват и клубът да върви нагоре – взехме лиценз за 2016/2017 г., монтирахме осветление, доведохме нови футболисти и уважавани специалисти, работихме и по проекта за довършването на стадион „Христо Ботев“…

Ще помагаме на детско-юношеската  школа, ще помагаме и на отбора, с каквото можем, но не и с етикета „собственици”.

В най-скоро време ще предприемем действия за връщане на акциите на Вас – ФЕНОВЕТЕ на „БОТЕВ“ ПЛОВДИВ.

Изберете си спортно-техническо ръководство, треньори и т.н. И дано Вашият модел да се окаже по-успешен!!!

 

 

С уважение: Георги Самуилов и Румен Чандъров        

 

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!