Предстоящ мач:

Панатинайкос - Ботев

Панатинайкос - Ботев

Изявление от Георги Самуилов

Бизнесменът Георги Самуилов отправи своите поздравления към героите от финала за Купата на България и цялата „жълто-черна“ общественост. Г-н Самуилов използва трибуната на клубния сайт, за да благодари за паметните емоции от вечерта на 24 май – денят, който от тази година влиза в календара на светлите дати в историята на най-стария футболен клуб в България:

Скъпи футболисти, треньори, ръководители, служители и привърженици на футболен клуб БОТЕВ,

в този специален момент от историята на Клуба отправям най-искрен поздрав към всички вас за дългоочаквания и извоюван с цената на много труд и непоклатима вяра трофей – Купата на България!

Щастлив съм, че от трибуните на стадион „Васил Левски“ станах пряк свидетел и преживях заедно с вас тази паметна вечер, изпълнена с чиста, неподправена страст и несравнима по силата си емоция. 

Благодаря на треньорите и играчите за себераздаването на терена, както и на многобройните привърженици за страстната подкрепа от трибуните! 

Във времената на размиване на ценностите всички заедно показахте на цяла България, че магията в спорта, и в частност футбола, е жива и дадохте надежда, че ще остане такава завинаги.

Още веднъж ви поздравявам със заслужения успех и се надявам, че в бъдеще ще изживеем заедно още много незабравими мигове.

С уважение,

Георги Самуилов

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!