Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Изявление на ръководството на Ботев

botev plovdiv logo

Уважаеми ботевисти,

За първи път ръководството на Ботев Пловдив си позволява да опровергава информация, свързана с клуба, чрез официалния сайт. Причината е, че същата бе некомпетентно изнесена от няколко медии, според които на 12 март 2011 година ще бъде взето решение дали най-старият футболен клуб в България да се върне към форма на управление с акционерно дружество.

Както на няколко пъти www.botevplovdiv.bg ви информира, Ботев Пловдив със сигурност ще бъде АД. Съмнения по този въпрос няма. Всички необходими документи за регистриране на дружеството са внесени и единственото, което се очаква е то да бъде вписано в търговския регистър. Това действие е въпрос само и единствено на време.

Представяме на вашето внимание решенията, взети на редовното заседание на Управителния съвет на Ботев Пловдив, провело се на 21 февруари 2011 година. Това заседание стана причина за подвеждащата информация, изнесена в медиите.

Управителният съвет констатира отпадането на членовете на Сдружение ПФК Ботев, които не са заплатили годишния си внос в необходимия срок, а също така бяха приети и новозаписалите се членове. Актуалният брой на членуващите в сдружението е 142 души.

Освен това, УС реши да бъде свикано Общо събрание на сдружението. То ще се проведе на 12 март 2011 година от 10.00 часа във Военния клуб в Пловдив. В събранието право на участие имат споменатите вече 142 души, платили членския си внос. Общото събрание на 12 март не е свързано с акционерното дружество, в което сдружението ще участва с 10%.

Дневният ред на общото събрание, което ще се проведе навръх 99-ия рожден ден на Ботев Пловдив е следният:

т.1.Приемане на годишен финансов отчет и отчет за управлението за 2010 год.

т.2. Освобождаване на Управителния Съвет и избор на нов Управителен Съвет. Освобождаване от отговорност на стария Управителен Съвет.

т.3.Взимане на Решение за изменение и допълнение на Устава на Сдружение Професионален футболен клуб Ботев

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!