Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Изтеглиха часа на последната контрола в Турция

Последният приятелски мач на Ботев Пловдив в Анталия ще започне по-рано от предвиденото. „Жълто-черните” излизат срещу Бохемианс Прага в събота от 13.00 часа, вместо с два часа по-късно, както бе предвидено в програмата. Причина за промяната е мачът от Суперлигата на Турция, в който Анталияспор на Веселин Минев посреща Манисаспор на официалния терен на Madran Sports Complex, където са отседнали “канарчетата”.

Този двубой започва в 16 часа и ще бъде наблюдаван на живо от треньорския екип и футболистите на Ботев. В четвъртък вечер те изгледаха и приятелската среща между източноевропейските грандове ЦСКА Москва и Шахтьор Донецк (2:2), която се игра на същия стадион, намиращ се на не повече от 50 метра от хотелската част в комплекса.

Иначе в петък сутринта „жълто-черните” бяха посрещнати от бурен вятър на поредното си занимание. Така пловдивчани спокойно могат да се похвалят, че изпитаха почти всички капризи на времето в Анталия, след като вече им се наложи да се готвят на слънце, облаци, дъжд и дори градушка, като единственият отсъстващ дотук остава снегът.

Треньорския щаб направи „суха” тренировка и в продължение на около час „канарите” изпълняваха различни упражнения за бързина и повратливост. След края на заниманието Милен Радуканов позволи на футболистите да поработят с топка. Някои от тях поиграха джитбол, след което се прибраха за обяда. В 17.30 започва втората за деня тренировка.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!