Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Изложба 100 години Ботев Пловдив

ДО ВСИЧКИ ФУТБОЛИСТИ, ПРИВЪРЖЕНИЦИ И ДЕЯТЕЛИ НА ПФК БОТЕВ ПЛОВДИВ

 

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

Сдружение ПФК Ботев Пловдив организира изложба по случай 100-годишнината от създаването на любимия ни клуб. Тя ще се състои в периода от 05.03.2012 до 25.03.2012 в Градската художествена галерия.

Идеята на организаторите е експонатите, които ще бъдат показани пред широката аудитория, да станат част от бъдещия музей, който нашият велик клуб е заслужил с постиженията си. За пълноценната и успешната реализация на изложбата разчитаме изключително и на вашата помощ.

Молим всички, които разполагат с отличия, предмети, снимки, документи и артикули, свързани с историята на Ботев Пловдив, и имат желанието да допринесат за възстановяването на историческата памет на любимия ни клуб, да се свържат с г-н Иван Йотков в администрацията на ПФК Ботев. За връзка може да използвате още електронна поща /e-mail: ivan.yotkov@temp.botevplovdiv.bg/ и телефон 032 / 397 360.

За всички предоставени лични отличия, предмети, снимки и документи ще бъде гарантирана надеждна охрана в трезор, а на собствениците ще бъдат осигурени правни гаранции за запазване на собствеността на предадените експонати. При заявено желание от страна на собствениците на експонатите, техните имена ще бъдат вписани при експонирането им.

След края на изложбата, експонатите ще бъдат върнати на собствениците им. Тези, които желаят могат да ги дарят на клуба и те да бъдат изложени в клубния музей.

С настоящия призив искрено се надяваме да коригираме пропуснатото до момента и да отдадем заслужените почит и уважение на плеадата основатели, изтъкнати футболисти, треньори, спонсори, ръководители, служители и привърженици на ПФК Ботев Пловдив.

 

С благодарност и признание,

Ръководството на Сдружение ПФК Ботев ПловдивПодобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!