Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Излезе новият информатор на клуба

Излезе новият справочник на клуба! Новото ръководство на ПФК „Ботев“ възобнови традициите да запознава футболната общественост в Пловдив със случващото се около любимия жълточерен футболен клуб . За първия мач на „Източен“ 10 ще бъдат пуснати ИНФОРМАТОРИ (малки книжки), които ще запознаят бултрасите със състава на Ботев Пловдив за предстоящия сезон със снимка на всички играчи. Изданието, което е традиция за Трибуна Изток преди всички важни мачове и се прави вече 6-та година, ще съдържа още интервюта с треньорското ръководство и програмата за сезон 2010/11. Към ИНФОрматора е прикрепен и плакат с отбора на Пловдив.

Информаторът е съставен от 32 интересни страници и ще е на цена от 1 лв. Ще се продава по касите на стадион „Ботев“ от неделя. Бройките са ограничени.

Идеята е на новото лице на клуба Митко Лишев, а реализацията е с помощта на екипа на сайта bultras.com, който в момента подготвя и официалния сайт на ПФК „Ботев“. Новият портал на Ботев Пловдив бе спечелен след конкурс преди по-малко от месец и скоро ще се появи в интернет пространството с пълна сила. Сайтът ще е уникален и най-важното – ще запознава футболния елит на Пловдив и България с това, което се случва в най-стария футболен клуб.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!