Предстоящ мач:

Локомотив София - Ботев

ЦСКА София - Ботев

Интервю на Атанас Курдов

Голмайсторът за есенния полусезон на Югоизточната В група,  Атанас Курдов даде кратко интервю за спортната емисия на Дарик радио Пловдив. Повод за това бяха и започналите напоследък спекулации около бъдещето на футболиста и публикациите в някои медии, че той със сигурност напуска „жълто-черните“. Ето и част от думите на нашия топ реализатор:

За последния мач срещу Нефтохимик: „Изиграхме един от най-силните си мачове и заслужено победихме, с което отново зарадвахме нашите привърженици. С тази победа си осигурихме класиране в Б група и не мисля, че нещо може да ни попречи да постигнем целта си. Това няма да ни попречи да играем силно и през пролетта.“

За играта му през полусезона: „Не обичам да давам оценки на играта си, но съм доволен като цяло и 30-те гола, въпреки, че са отбелязани във В група не омаловажават труда ми. Те са благодарение и на моите колеги, с които се разбираме прекрасно.

За подкрепата от трибуните: „Не очаквах такава невероятна подкрепа от феновете и се надявам да продължат да го правят по този уникален начин и да пълнят стадионите.

За клуба: „Може да се каже, че се привързах към клуба, чувствам се прекрасно. Между нас има  едно уважение и съм благодарен на ръководството, в лицето на Марин Бакалов, че ми подадоха ръка в този труден момент за мен след тежката травма, която ме извади за една година от терена. Да, аз харесвам Ботев!

Относно слуховете, които го пращат в други отбори: „Никой от Левски не се е свързвал с мен или мениджъра ми. Възможно е да се завърна там ако бъде продаден Дембеле през зимната пауза, но не искам да коментирам неща, които не са сериозни към този момент. От Литекс също не е заявен официално интерес към мен. Разговаряли сме с мениджъра ми и сме на мнение, че е по-добре да играя редовно и да трупам самочувствие, а когато постигна оптимална форма, не виждам причина да не отида на по-високо ниво.

Атанас Курдов

Подобни статии

Подобни статии