Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Информация за притежатели на абонаментни карти за сектори А4, А3 и Р1

Във връзка с класирането на Ботев (Пловдив) за европейските клубни турнири и участието на тима в Лига Европа през следващия сезон, бяха направени промени в схемата на стадиона, заради изисквания на УЕФА. Нововъведенията ще повлияят на процеса на подновяване на абонаментни карти за сезон 23/24 за сектори А4, А3 и Premium 1.

  1. Промени за места на ред 12 от сектор А4

Ред 12 от сектор А4 беше преместен в сектор Premium за предстоящия сезон, за да се спазят изискванията на УЕФА.

Местата на ред 12 ще се превърнат в места в сектор Premium 2 с осигурен кетъринг и същите услуги като другите места в сектор Premium 2.

Сектор A4 ще се състои само от 11 реда.

Хората, които са имали абонаментни карти за ред 12 на сектор А4, могат да ползват специална отстъпка, тъй като категорията билети, която са имали през миналия сезон, няма да бъде предоставена през следващия сезон. Те ще получат 20% отстъпка за всяко място на стадиона, включително за Premium 2.

  • Промени за сектори А3 и P1

По изисквания на УЕФА специални зони в сектори A3 и P1 трябва да бъдат обособени за представители на футболната федерация, както и за журналисти и фотографи. Притежателите на абонаментни карти за тези сектори от миналия сезон, които искат да подновят абонамента, ще получат 10% отстъпка при избор на което и да е друго свободно място на стадиона.

Абонаментните карти за сезон 24/25 вече са в продажба. Новите сезонни пропуски дават право на достъп до стадиона и за квалификациите в европейските клубни турнири. Можете да вземете своите пропуски от билетната каса на „Колежа“ откъм ул. Богомил.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!