Предстоящ мач:

ЦСКА София - Ботев

ЦСКА София - Ботев

Готови са новите информатори

Ботев Пловдив информатор Информаторите за пролетния полусезон са отпечатани и ще бъдат пуснати в продажба преди мача с Левски (Карлово). Общо 2000 книжки ще бъдат разпределени на касите за билети и във фен-магазина. Цената на информатора е 2 лева.

В 32-те страници ще намерите интервюта с прокуриста на Корпоративна търговска банка и член на съвета на директорите в клуба – Юли Попов, с отговорника по спортно-техническите въпроси Марин Бакалов, както и със старши треньора на Ботев Костадин Видолов.

Информаторът предлага още много статистика, визитки на новите футболисти /с изключение на последните попълнения – Тодор Тимонов и Йордан Минев, които бяха привлечени след пускането на книжката в печат/, подробности за зимната подготовка на отбора.

Част от изданието е посветена на някои от най-значимите събития в историята на Ботев Пловдив. Специално внимание е обърнато на любопитна ретроспекция на последните 12 месеца, която ще върне читателите в може би най-страстната година от историята на клуба. Година, която обедини „жълто-черното” общество по невиждан в нашата страна начин.

Не е пропусната и детско-юношеската школа, която също се съвзема след десетилетие на забрава.

Феновете на Ботев също имат своето запазено място в информатора. 4 от страниците са посветени на снимки и текст за хората, които не спират да подкрепят „канарите” от трибуните във всеки мач.

Подобни статии

Подобни статии