Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Горан Брегович пристига за исторически първи концерт на „Колежа“

Известният музикант и композитор Горан Брегович, носител на множество музикални награди, ще направи исторически концерт на 11 септември на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив. Билетите за предстоящото шоу на мега звездата на балканската музика вече са в продажба. 

Притежателите на клубни карти могат да се възползват от 20% отстъпка от цената на пропуските за концерта. Част от приходите пък ще бъдат дарени за каузата по изграждането на музея на ПФК Ботев, където ще бъде съхранявана и популяризирана историята на клуба.

Удивителният Горан Брегович е известен със способността си да съчетава класически оркестрови аранжименти с традиционни балкански мелодии и модерни стилове като рок и поп. Неговите емблематични хитове, включително „Mesecina“, „Kalashnikov“ и „Beauty Sonata“, са познати и обичани от феновете по целия свят. През цялата си кариера Брегович е продал над 20 милиона записа и е композирал музиката за повече от 60 филма.

Предстоящият концерт на Горан Брегович е първото голямо музикално събитие, което ще се проведе на стадион „Христо Ботев“ след неговата модернизация, с което ще отворим врати за бъдещи културни събития от висок ранг. 

За да подчертаем духа на единство и подкрепа в голямото семейство на ПФК Ботев, част от приходите от предстоящото музикално събитие на 11 септември ще бъдат дарени за каузата по изграждане на клубен музей, в който ще бъде съхранявана и популяризирана историята на клуба.

Нека заедно напишем нова глава в клубния летопис, като подкрепим тази важна стъпка за клуба и града, имаща за цел да превърне нашия дом в притегателна точка за музикални фестивали и големи културни събития!

Своите билети можете да закупите от страницата на КОЛЕЖА БГ.

Билети с отстъпка 20% за притежателите на клубни и сезонни карти могат да бъдат закупени на касите пред стадиона!

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!