Предстоящ мач:

Ботев Враца - Ботев

Ботев Враца - Ботев

Ферарио Спасов: Трябва да покажем дух

 


Ферарио Спасов коментира пред клубния сайт ситуацията в отбора между мачовете с Лудогорец и Славия. Наставникът на Ботев призна, че скандалната загуба от действащия шампион е повлияла негативно на настроението на футболистите и основната задача на треньорския щаб е да мотивира тима за предстоящия турнирен сблъсък.Ето какво заяви Ферарио Спасов два дни преди двубоя със Славия:


„Настроението в съблекалнята е минорно след това, което се случи в сряда. Какво веднага след мача казах, момчетата недоумяват защо се свири по този начин. Това важи особено за чужденците. Опитваме се да изолираме отбора от шумотевицата, която се вдига и да се фокусираме върху срещата със Славия, която е важна за нас. В такива моменти проличават силата и духът на един колектив. Правим всичко възможно да излезем от ситуацията и вярвам, че ще успеем”, заяви треньорът на „жълто-черните”.


„Ние имаме своите амбиции в турнира и със сигурност целта ни е да отстраним Славия. Турнирните мачове имат своята специфика и ние отиваме в София за резултат, който да ни постави в изгодни позиции преди реванша. Знаем, че ни очаква тежък мач. Противникът има нов треньор, а практиката показва, че в подобни случаи промените се отразяват положително. Все пак вярвам, че Ботев ще прескочи този етап и ще продължи напред в турнира”, каза още Ферарио Спасов.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!