Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Фен-магазинът отвори врати

Хубавите събития около Ботев Пловдив следват едно след друго с наближаването на Новата 2011. С тържествена заря и водосвет днес бе открит дълго чаканият магазин за артикули с марката Ботев Пловдив. По проект магазинът трябваше да е готов за 15 Януари 2011, но ръководството на клуба взе решение да форсира строежа му и жълто-черните привърженици да зарадват приятели и роднини за Коледните празници.

На откриването присъстваха около 300 човека, сред които целият Управителен съвет, ръководството и спортно-техническият щаб на Ботев Пловдив. Работният ден на магазина приключи точно в 20:30, а за първите 2 часа бяха продадени всички 150 фен-артикула, с които бе зареден. За успокоение на привържениците, отговорниците гарантираха, че още утре сутринта щандовете ще бъдат отново пълни.

Работното време на фен-магазина е всеки делничен ден от 10ч. до 18ч.

Привържениците могат да избират между официалната екипировка с марка Еrrea, два вида календари за 2011г., шалове, знамена, чаши, часовници и много други. Друго нововъведение на ръководството в лицето на Иван Йотков е стикерът „официален фен-артикул“. Само фен-стоки с този стикер гарантират, че приходите отиват директно във футболен клуб Ботев Пловдив, а не в търговци и комисионери.

Купувайки стоки само от официалният фен-магазин е още един начин да подкрепим Ботев Пловдив по пътя му към върха.

Фен магазин

Водосвет пред стадион Христо Ботев

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!