Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Екипите от мача със Сливен на благотворителен търг за Жоро Лазаров

ПФК Ботев Пловдив и неговите привърженици продължават с благотворителните акции за подпомагане лечението на 11-годишния Георги Лазаров, който страда от тумор в мозъка. Фланелките, с които футболистите на Ботев ще играят в мача срещу Сливен ще бъдат разпродадени на импровизиран търг, средствата, от който ще отидат за лечението на малкия Жоро. 

„Канарчетата” ще се появят на терена в нови екипи (на снимката) в жълто-черно райе и №12 на гърба. Фланелките са 22 на брой, като 16 от тях са с размер L, а 6 с размер XL.

Търгът ще се проведе при следните условия:

–          На входа на стадиона ще има листчета, на които желаещите да участват в наддаването за една от 22-те фланелки трябва да запишат трите си имена и сумата, която предлагат.

–          Минималната сума за участие в търга е 100 лева.

–          Листчетата се пускат в урна. Победители в търга ще бъдат най-високите 22 предложения.

–          Имената на спечелилите ще бъдат обявени веднага, след като бъдат обработени резултатите.

–          22-мата победители трябва да имат готовност да заплатят фланелката след края на срещата, когато ще могат да получат и своя екип.

–          Всички, които нямат възможност да присъстват на двубоя Ботев – Сливен, но желаят да участват в търга, могат да направят това чрез свой приятел или познат, който да попълни имената и офертата от тяхно име.


Сумата събрана от търга и входа за мача, билета за който е на цена от 2 лева, ще бъде дарена за лечението на Георги Лазаров, който се нуждае от сложна животоспасяваща операция в чужбина.

По примера на мачовете с Черноморец и Монтата, на стадион „Христо Ботев” отново ще има поставени специални урни, в които всеки желаещ да подпомогне благотворителната кауза може да дари средства.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!