Предстоящ мач:

Панатинайкос - Ботев

Панатинайкос - Ботев

Да подрепим националите на България!

ПФК „Ботев” Пловдив призовава привържениците на футбола да подкрепят националния отбор на България до 19 години в квалификациите за Европейско първенство. За първи път от много години национална гарнитура ще играе официален мач в Пловдив. Селекцията на треньора Атанас Атанасов, в която основна фигура е нашият Тодор Неделев, ще се бори за първите две места в група с отборите на Ейре, Русия и Босна и Херцеговина.

Задачата на младите „лъвове” може да се улесни от горещата атмосфера по трибуните, която феновете в Пловдив многократно са доказвали, че могат да създават. Нека накараме Неделев и съотборниците му да се чувстват като у дома си и да им помогнем в тежките сблъсъци с Ейре, Русия и Босна.

Входът за мачовете е безплатен, с изключение на срещата България – Русия, на която ще се влиза с билети от 2 лева. Постъпленията от този двубой ще бъдат дарени на семействата на загиналите в Катуница Ангел и Павел. Билети се продават във фен-магазина на стадион „Христо Ботев“, на стадион „Локомотив“, както и в пунктовете на „Ивентим“.

Селекционерът Атанас Атанасов избра нашия град за домакин на тези квалификации именно заради атмосферата, която пловдивската публика създава. Нека докажем, че сме най-футболният град в България, като подкрепим националите!

Програмата на мачовете:

6 октомври 2011, 15:00 ч.
Русия – Босна и Херцеговина
Стадион: Локомотив
6 октомври 2011, 16:00 ч.
Ирландия – България
Стадион: Христо Ботев

8 октомври 2011, 15:00 ч.
Босна и Херцеговина – Ирландия
Стадион: Христо Ботев
8 октомври 2011, 16:00 ч.
Русия – България
Стадион: Локомотив

11 октомври 2011, 15:00 ч.
Ирландия – Русия
Стадион: Локомотив
11 октомври 2011, 15:00 ч.
България – Босна и Херцеговина
Стадион: Христо Ботев

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!