Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Да не опорочаваме футболния празник!

Двубоят между отборите на „Ботев” Пловдив и „Локомотив” Пловдив се превърна в едно от най-интригуващите и интересни футболни събития в България. Страхотната атмосфера и емоционалният спортен заряд, с които е изпълнено градското дерби, му изградиха репутацията на вълнуващо футболно съперничество.

Часове преди очакваната с огромен интерес поредна среща между двата отбора, ръководството на ПФК „Ботев” призовава привържениците, които ще присъстват на трибуните на „Христо Ботев”, да станат част от поредния футболен празник в Пловдив, като подкрепят своите любимци по цивилизован и безопасен начин.


Клубът ще осигури всички необходими мерки за нормалното протичане на двубоя – солидна охрана, строг пропусквателен режим и постоянно видеонаблюдение на секторите на стадиона. ПФК „Ботев” разчита на съдействието и професионализма на органите на реда, които да направят необходимото за недопускане на забранени предмети на трибуните и прилагането на закона в най-суровия му вид в случай, че такива бъдат открити.


 

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!