Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Божидар Васев поднови тренировки с отбора

Крилото на „Ботев“ Божидар Васев започна пълноценни тренировки със съотборниците си след 10-дневна пауза. 22-годишният халф получи травма в глезена на мача с „Литекс“, която му попречи да вземе участие в срещата с ЦСКА. 

През цялата минала седмица и в началото на настоящата Васев се готвеше на облекчен режим. На тренировката в сряда той се включи наравно с основната група и шансовете му да бъде на разположение на треньорския щаб за двубоя срещу „Берое“ в събота са повече от добри.

От тренировката на „канарчетата“, заради провеждащите се днес в цялата страна зрелостни изпити, отсъстваха трима от младоците в тима. Серкан Юсеин, Наско Милев и Валентин Томов пропуснаха заниманието, тъй като полагаха задължителната матура в училище.

Във фитнеса се подготвяше Пламен Николов, който очаква наказанието си от Дисциплинарната комисия заради червения картон в мача с ЦСКА. Снажният бранител има проблем в ахилеса и тренира на облекчен режим. Неговият колега в центъра на „жълто-черната“ защита Даниел Златков също се подготвя отделно от основната група. Причината за това е, че той продължава да усеща болки в бедрото. Въпреки това, се очаква Златков да бъде на линия за двубоя в Стара Загора.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!