Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ботев тръгна за морето с групата от последния мач

Без промени в разширения състав, отборът на Ботев замина днес по обед за Несебър, където ще бъде на режим преди мача с местния тим. Костадин Видолов реши да заложи на групата от мача с Любимец и качи в автобуса същите 19 играчи. Следобед „жълто-черните” ще тренират край морето, а в събота от 18.00 часа излизат срещу домакините от Несебър в предпоследен мач от първенството.

Непосредствено преди отпътуването от „Колежа” футболистите бяха приятно зарадвани от управителя на „Онтарио спорт” Христо Тодоров, който даде отборна премия за победата над Любимец. Оказа се, че шефът на фирмата, която изгражда новия терен на „Христо Ботев” е обещал финансовия стимул още миналата седмица. „Реших да дам премията днес, за да тръгнат момчетата за Несебър в по-добро настроение. Всеки знае, че мястото на Ботев е в „А” група. Настилката, която полагаме на стадиона е на най-високо ниво, както подобава на този клуб”, заяви с усмивка Христо Тодоров.

Няколко думи пред официалния сайт каза и старши-треньорът на „канарите” Коце Видолов: „Няма смисъл да коментираме, каквото и да било за предстоящия мач. Отиваме, за да победим. Не се заблуждаваме, че ще ни бъде леко. Не съм се интересувал дали Несебър е вече изпаднал или все още има шансове. Не трябва да гледаме тях, а единствено нашия отбор. Готвим се за тежък мач. Както обикновено искам футболистите да подходят максимално сериозно и да са концентрирани през целия двубой”, категоричен бе Видолов.

Ето и групата на Ботев за мача в Несебър:

Христо Иванов, Армен Амбарцумян, Ивайло Димитров, Лазар Марин, Емил Аргиров, Никола Домакинов, Мартин Димов, Венци Бонев, Ангел Рахов, Николай Манчев, Христо Телкийски, Сашо Александров, Тодор Неделев, Мариян Огнянов, Димо Атанасов, Йордан Христов, Петър Атанасов, Деян Христов, Атанас Курдов

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!