Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ботев тества централен нападател

Централният нападател Димитрий Яковлевски ще започне тренировки с отбора на Ботев. 24-годишният футболист е роден в Русия, като има и белгийски паспорт. Той се е подвизавал в отбори от втора дивизия на Белгия и Холандия. Яковлевски ще изкара пробен период при „жълто-черните“, в който ще опита да впечатли Ферарио Спасов и да си заслужи договор с клуба. 

„Канарчетата“ подновяват тренировки днес следобед. След като пусна възпитаниците си в тридневна почивка след победата над Монтана, Феро ще изведе отбора на първо занимание за седмицата в 18:00 часа. Тренировката ще пропуснат петима от общо осемте национали на Ботев. Това са Ернестас Шеткус, Бобан Грънчаров, както и младоците Лазар Марин, Петър Чобанов и Радослав Терзиев, които вчера играха за юношеския държавен тим до 19 години срещу връстниците си от Румъния, а тази вечер отново излизат срещу северните ни съседи. 

Младежките национали Тодор Неделев, Петър Атанасов и Станислав Костов ще се явят на тренировката днес, а от утре ще се присъединят към селекцията на Михаил Мадански. Все още не е ясно дали травмата, която Неделев получи в последния шампионатен двубой ще му позволи да играе за България в квалификационния мач срещу Люксембург. 

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!