Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ботев си връща преотстъпените футболисти

От началото на зимната подготовка „Ботев” (Пловдив) връща в състава си шестима преотстъпени в отбори от Втора лига свои футболисти. От 9 януари занимания с представителния тим започват защитникът Георги Купенов, халфът Радослав Апостолов и нападателите Рангел Игнатов, Исмет Рамадан, Борис Тютюков и Емил Камберов.

Купенов натрупа опит с екипа на лидера във втория ешалон тим на „Септември” (София). Тютюков бе част от състава на „Витоша” (Бистрица), Камберов се състезаваше за „Оборище” (Панагюрище), а Рамадан и Апостолов защитаваха цветовете на „Левски” (Карлово).

Подготовка с отбора ще започне и Рангел Игнатов. Той също започна сезона като преотстъпен, но прекрати преждевременно престоя си под наем в „Несебър” и в края на есента се подготвяше с „жълто-черните”, без да има право да играе в официални мачове.

Същевременно „Ботев” прекрати договора на друг свой кадър – Наско Милев. 20-годишният нападател ще продължи развитието си в друг клуб, след като договорът му с „жълто-черните“ бе прекратен.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!