Предстоящ мач:

Славия - Ботев

Ботев - ЦСКА 1948

Ботев се включва в кампанията „Нощ на ангелите“

Ботев (Пловдив) ще се включи в благотворителната кампания „Нощ на ангелите“. „Жълто-черните“ футболисти ще излязат на терена на днешния мач със Спартак с фланелки в подкрепа на инициативата.

„Нощ на ангелите“ е инициатива, приканваща всеки човек да излезе извън уютния си дом и благодарение на своята съпричастност да подаде ръка на нуждаещите се.

„Нощ на ангелите“ е инициатива, която обединява Пловдив и пловдивчани в това да даряваме добрина. Събитието се провежда за трета поредна година на 17.09 (празникът „Вяра, Надежда и Любов“)

„Нощ на ангелите“ започна преди 3 години, когато нужда от помощ имаше нашият приятел и фен на Ботев (Пловдив) Ангел Краевски. Тогава клубът подкрепи кампанията, която за щастие се увенча с успешен край и Ангел вече е в Пловдив при своето семейство след проведена терапия в Германия.

Инициативата обединява хората и бизнеса, като на 17.09 над 80 ресторанта, търговски и други обекти ще дарят процент от своя оборот за каузата. Освен това, се организира благотворителен базар на Ядрото в кв. Капана, където освен артикули с бранда „Нощ на ангелите“ ще има прекрасни творци, уникални творби, ръчно изработени изделия подходящи за подаръче на любимите ви хора, детски творчески работилници.

Повече информация за кампанията можете да откриете тук – https://www.facebook.com/angelsnight.bg

Подобни статии

Подобни статии