Предстоящ мач:

Марибор - Ботев

Марибор - Ботев

Ботев с последна тренировка в Турция

Лагерът на Ботев Пловдив в Анталия свърши и следобед отборът потегля към България. Двуседмичната подготовка на „жълто-черните” край Средиземно море приключи с бегова тренировка в неделя сутринта. Заниманието бе пропуснато от контузените Мариян Огнянов и рожденика Димитър Байрев. Двамата са с контузии, съответно в аддукторите и ахилеса и се готвят отделно от основната група.

След нея футболистите имат възстановяване в базата на Mardan Sports Complex, а в 14.30 часа се отправят към летището в Анталия, откъдето хващат самолета за Истанбул. Оттам до Пловдив „канарчетата” ще пътуват с автобус, който се очаква да ги стовари пред стадион „Христо Ботев” около полунощ.

Милен Радуканов даде почивка на своите възпитаници в първите два дни от новата седмица. В сряда сутринта тимът се събира отново и поема към Сандански, където ще тренира до събота. Краткият лагер ще завърши с контролна среща срещу Банско, която се явява и генералната репетиция за играчите на Ботев преди началото на пролетния дял в „Б” група.

В Анталия „жълто-черните” изиграха 5 приятелски мача, в които записаха 2 победи, 2 равни и 1 загуба. Головата разлика на пловдивчани от тези двубои е 10-6.

Резултатите и голмайсторите в контролите на Ботев в Турция в хронологичен ред:

Ботев – Корона (Полша) 1:1 (Неделев)

Ботев – Академиа (Молдова) 1:0 (Курдов)

Ботев – Диошдьор (Унгария) 2:3 (Атанасов, Аргиров)

Ботев – Делта (Румъния) 2:2 (Неделев-д, Курдов-д)

Ботев – Бохемианс Прага (Чехия) 4:0 (Атанасов, Манчев, Рахов, Александров)

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!