Предстоящ мач:

Марибор - Ботев

Марибор - Ботев

ПФК Ботев с кауза в Plovdiv Plaza Mall

Скъпи Ботевисти,

В навечерието на 112-тия рожден ден на любимия Ботев, даваме начало на серия от вълнуващи инициативи, които ще преминат под наслов “112 години Ботевизъм”, отбелязващи непреходната “жълто-черна” идея, предавана от поколение на поколение!

От утре (01.03) до следващата събота (09.03), стартираме първото си събитие в календара – “Фен магазин с кауза”. В този период можете да откриете изнесен клубен магазин в Plovdiv Plaza Mall (ниво партер), с работното време на търговския център. Там ще намерите широка гама от клубни артикули, билети за предстоящата среща с Лудогорец, както и много приятни изненади, включващи срещи с любими футболисти, дегустация на кафе и вино, както и екслузивно представяне на колекцията посветена на 112 годишнината на клуба!

Каузата, която ще подкрепим в този период, е тази на малкия Влади, син на Владимир Дубов, дългогодишен шампион на България, световен и европейски вицешампион по свободна борба.

Влади-младши страда от детска церебрална парализа, но не спира да води битка след битка, наследил волята от своя баща. За така важната операция, която ще се състои в края на март, не достига сумата от 28,000 лева. 20% от всички продадени фен артикули ще отидат в помощ на семейство Дубови. Повече информация за каузата и как може да помогнете на Влади, може да намерите в репортажа на БНТ.

Заедно сме по-силни! Заедно сме по-добри!

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!