Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ботев представи новия шеф по сигурността пред феновете

Вчера вечерта се проведе поредната среща между ръководството на Ботев Пловдив и фенове от всички фракции на жълто-черните. Клубът, в лицето на Марин Бакалов, представи мерките за сигурност, които ще влезнат в сила от новия сезон. Всеки професионален отбор в България е задължен да има назначен един човек, който да отговаря за сигурността и реда на своя стадион. За канарчетата тази длъжност ще се заема от Гълъб Костадинов, който вчера официално бе представен пред публиката ни.

Неговата работа ще бъде да координира връзките между клуба, полицията и феновете преди, по време и след официалните мачове на отбора. Освен това Костадинов ще трябва да изготви план за работа за безопасност на стадиона, да следи за настаняването на гостуващите агитки, да координира действията на бултрасите преди по-важните срещи и да представя исканията им пред полицията. Работата на отговорника по сигурността ще има и на мачовете от юношеските формации на елитните ни отбори, където вече задължително се изисква присъствие на длъжностно лице за охрана. 

Президентът Марин Бакалов официално се обърна към стотината фенове, които бяха дошли с призива да помогнат на клуба да влезне в в А група, а това ще стане само с безапелационна подкрепа от всички. „Няма да е лесно преминаването ни през Б група. Има много сериозни отбори, така че трябва да сме обединени и да мислим в една посока, а тя е именно за доброто на Ботев Пловдив. Надявам се да продължим с доброто ни представяне, както и през изминалия сезон и да имаме още много поводи за радост. Целта за всички нас сега е само една.“ каза Бакалов пред всички фенове. 
Днес Ботев излиза в поредната си контрола от подготовката срещу Видима Раковски в Севлиево. Срещата може да наблюдавате директно през клубния сайт от 18:30 часа. 
 

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!