Предстоящ мач:

Ботев Враца - Ботев

Ботев Враца - Ботев

Ботев получи новия си екип, официалната фланелка влиза в продажба

Представителният тим на „Ботев“ получи официалната екипировка, с която „канарчетата“ ще играят през новия сезон. Официалната фланелка в традиционните цветове – жълто и черно, е ексклузивна изработка за ПФК „Ботев“. Тя е произведена в Испания, където се намира седалището на компанията „Joma“, която ще облича отбора през започващото след по-малко от три седмици първенство.

Екипът пристигна на лагера на „Ботев“ в Трявна, а играчите пробваха новата си визия за официалните мачове преди поредната тренировка на тима. Тодор Неделев, Серкан Юсеин, Радослав Терзиев, новото попълнение Иван Стоянов и капитанът Лъчезар Балтанов позираха с титулярната и резервната фланелки специално за „жълто-черните“  привърженици.

Новият екип влиза моментално в продажба и почитателите на най-стария клуб в страната имат възможност да се снабдят с ексклузивната фланелка от клубния фен-магазин на цена от 69 лв. Резервната фланелка е на цена от 42 лв.

В магазина на базата в Коматево са налични още от артикулите на представителния отбор, в това число – официален анцуг, тениска и шорти свободно време, тренировъчни фланелка и гащета, тренировъчни горнище и долнище.

За разлика от предишните четири сезона, през новата кампания на гърба на фланелките няма да бъдат изписвани имената на футболистите. 

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!