Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ботев Пловдив на 99 години

Тази събота – 12 март, „Ботев” Пловдив навършва 99 години. Последната годишнина преди големия вековен юбилей ще бъде отбелязана с тържество на стадион „Христо Ботев”. Ръководството на най-стария футболен клуб в България кани всички желаещи да присъстват в 18.00 часа пред паметника на Христо Ботев на „Колежа”.

Точно преди 12 месеца „Ботев” бе в изключително тежко положение. Изваден от „А” група, без отбор и ръководство. Клубът обаче запази най-важните си активи – стадион и публика. На 12 март 2010 година „жълто-черната” публика отиде на „жълто-черния” стадион и показа пред цяла България, че е въпрос на време „Ботев” да се върне възроден и по-силен от преди. Това се случи на 98-ия рожден ден на клуба.

Година по-късно гордо можем да кажем, че всички заедно успяхме да възродим нашата любов и страст. Сега „Ботев” върви гордо и уверено към най-високото ниво на българския футбол, воден от истински ботевисти. Нашият клуб винаги е бил в елита и пак ще се завърне там.

Елате в събота пред паметника на Христо Ботев, за да отбележим 99-ата и да започнем заедно 100-тната година от съществуването на великия „Ботев” Пловдив!

99 години КРАСОТА, ВЯРА, БОРБА!!!

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!