Предстоящ мач:

Панатинайкос - Ботев

Панатинайкос - Ботев

Ботев обединява спорта и образованието

ПФК Ботев Пловдив сключи поредното си партньорство, с което се опитва да развие социална отговорност сред феновете си.

Този път на фокус са най-малките „жълто-черни“ фенове и тяхното образование. Нашите нови партньори от Hills Language School предоставят най-добрите условия за изучаване на английски език в град Пловдив за деца между 5 и 18 години.

Като част от семейството на #CambridgeEnglishQualifications преподателите в  Hills Language School усилено работят с децата и умело обсъждат с тях всяка възможност и предимство, които дават международните сертификати!

Основа цел на Hills Language School е да доставят информираност на децата, за да може заедно с личната им мотивация да постигнат успех!

Всички притежатели на Клубна карта „Канарче“ могат да се възползват от 5% намаление от цената за езиков курс.

„За Ботев партньорството с Hills Language School показва на нашите фенове, че ние се грижим да предоставим възможно най-добрите условия за качествено образование на техните деца. Hills Language School ни се довериха с голяма смелост и готовност, заедно да положим усилия, за да направим качественото образование достъпно за възможно най-много деца, растящи с „жълто-черната“ емоция.“ заяви Алексей Киричек – изпълнителен директор на ПФК Ботев Пловдив.

„За нас, Hills Language School, партньорството с ПФК Ботев Пловдив означава отговорност и доверие в изграждането на силна връзка между образованието и спорта. Инвестицията в тези две направления са съществен фактор при изграждането на младото поколение като личности с широк мироглед, силен характер и воля за победа. Добрите основи положени сега са предпоставка за успехи в бъдеще.“ коментира Мариaн Велев – управител на Hills Language School.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!