Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ботев избра своя фаворит за балотажа

В седмицата преди балотажите за президент и кметове на редица населени места в страната, темата за спортните бази отново е на дневен ред. На 30 октомври, неделя, жителите на Пловдив трябва да направят избор, от който до голяма степен ще зависи посоката на развитие на града в следващите 4 години. Като един от водещите спортни клубове в Пловдив ПФК БОТЕВ има своята позиция по наболелия въпрос с базите.

Считаме, че е време да бъде сложен край на занемаряването на съоръженията, които служат за подготовка на спортистите и на последните да им бъдат осигурени адекватни условия за постигането на исканите от тях резултати. България изостава от почти всички страни в Европа в това отношение и подобряването на материалната база трябва да бъде един от основните приоритети, ако искаме да върнем поне част от позициите си в спорта, в това число и футбола.

Освен в спорта, Пловдив има да решава и проблеми в още няколко сфери, в които се слави с добри традиции. На всички ни е ясно, че икономическото, културно и социално развитие на града не е на желаното равнище. Пловдив се нуждае от ново и модерно мислене, в което приоритетите да се формулират ясно и да се изпълняват прецизно.

Вярваме, че след решаващия вот на балотажа, Пловдив ще поеме по един нов път, ръководен от хора с модерно мислене, ясни идеи и възможности за тяхната реализация. Бъдещето, както на нашия град, така и на страната, е в младите и кадърни хора. Затова, на предстоящите избори ние ще подкрепим кандидата за кмет на ГЕРБ Иван Тотев. 

ПФК БОТЕВ ПЛОВДИВ АД

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!