Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ботев и Солни стаи Медисол / Бюти Релакс Лайн сключиха партньорство

ПФК Ботев Пловдив сключи поредното си партньорство, с което цели да усили вниманието на своите фенове към личното им здраве!

Нашите партньори от Солни стаи Медисол/ Бюти Релакс Лайн, могат да се погрижат с решаването на някои от най-честите физически заболявания.

Лечебната сила на солта в комбинация с модерната технология на биорезонансната терапия, могат да бъдат изключително ефективни за справяне с голяма част от физическите Ви проблеми.

Процедурите са безболезнени и напълно безвредни за клиента.

„Да се грижим за собственото си здраве, да следим физическите показатели на футболистите и хората, които работят в клуба е от първостепенно значение за нас. Радвам се, че за това, толкова важно начинание, можем да разчитаме на Солни стаи Медисол/ Бюти Релакс Лайн, които имат безупречна репутация и безпогрешни резултати“ – Алексей Киричек – изпълнителен директор на ПФК Ботев Пловдив

„Вълнуващо е за нас, че толкова значима институция като „Ботев“ Пловдив се довери на нашите услуги, за да се грижи за навременното откриване на физически проблеми при служителите си. Ще бъдем максимално отговорни към всички „жълто-черни“ фенове, които решат да изпробват нашите услуги.“ – Нина Личева – управител на Бюти Релакс Лайн

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!