Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ботев без Христов и Лукин срещу Литекс

Двама от основните защитници на Ботев получиха почивка за гостуването на Литекс от 38-ия кръг в първеството. Това са Йордан Христов и Серджан Лукин, които не попаднаха в разширения състав на „канарчетата“ за срещата в Ловеч, която е в четвъртък от 19:30 часа. 

Христов и Лукин са сред „маратонците“ в сгъстения цикъл от мачове. Капитанът на „жълто-черните“ е пропуснал само един от изиграните до момента 17 двубоя през пролетта, докато румънският национал е отсъствал в два от мачовете.

Всички останали футболисти на Ботев попаднаха в групата за двубоя в града на люляците. След тренировката в сряда, която отборът проведе в пълен състав на базата в Коматево, 19 футболисти се качиха в клубния автобус и отпътуваха за Троян, където тимът ще бъде на режим преди срещата с Литекс. 

Групата на Ботев:

Адам Стаховяк, Илия Николов, Филип Филипов, Алесандру Бенга, Сивард Спрокел, Димитър Везалов, Веселин Минев, Георги Сърмов, Томаш Иршак, Абел Анисе, Мариян Огнянов, Серкан Юсеин, Луис Педро, Ромарио Кортзорг, Вандер Виейра, Алесандру Куртеан, Феребори Доре, Юнес Хамза, Иван Цветков

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!