Предстоящ мач:

Ботев Враца - Ботев

Ботев Враца - Ботев

Билетите за първия кръг в продажба от петък

Hristo Botev stadium

2000 билета за мача от първия пролетен кръг в Югоизточната „В” група Асеновец – Ботев ще бъдат пуснати в продажба в петък. Ръководствата на двата клуба се договориха тази бройка да бъде разпределена на касите на стадион „Христо Ботев” два дни преди мача. Цената на билета е 3 лева.

Целта е желаещите да подкрепят „канарчетата” на живо да се снабдят с пропуск за срещата по-рано и по този начин да се избегне стълпотворение пред стадион „Шипка” в Асеновград в часовете преди двубоя.

В случай, че тези 2000 билета бъдат разпродадени, феновете ще могат да си купят такива и от касите на „Шипка” в деня на мача. За привържениците на Ботев Пловдив ще има отделен вход за влизане в стадиона.

50 полицаи от Пловдив са ангажирани с охраната на мача в самото съоръжение. В Асеновград, както и по пътя между двата града, ще има разположени патрули, които ще следят за спазването на реда.

Ръководството на Ботев призовава „жълто-черните” привърженици да продължат да бъдат 12-ия играч на отбора, като същевременно спазват законите и не създават проблеми на полицията.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!