Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Билетите за първия кръг в продажба от четвъртък

Ръководството на Ботев Пловдив пуска в предварителна продажба билетите за първия мач срещу Славия. В събота от 18.00 часа „канарчетата” излизат на стадион „Христо Ботев” след повече от две години и половина отсъствие от елита, а с оглед очаквания огромен интерес, клубът ще пусне пропуските в обръщение още в 12.00 часа в четвъртък в магазина за фен-артикули.

Цената на билетите е 10 лева за Сектор А и 5 лева за всички останали сектори. Срещу 2 лева билет могат да си купят ученици над 12 години, войници и пенсионери, като всички те трябва да удостоверят своя статут с личен документ при влизане на стадиона. Право на безплатен вход имат деца до 12 години, за които е задължително да са с придружител.

Припомняме, че през новия сезон на стадион „Христо Ботев” се въвежда нова организация, която може да видите тук.

Приканваме всички привърженици да си закупуват билети и да влизат на стадиона по-рано. Както е известно, влизането на стадиона се осъществява през система с турникети. Поради това е възможно скупчването на хора и образуването на дълги опашки, когато публиката пристига на стадиона в последния момент.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!