Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Билетите за последните 2 мача

Остават само 2 мача до приключването на сезона в Югоизточната „В”група. Заради очаквания засилен зрителски интерес към тях, и особено към шоуто, с което ще бъде закрита състезателната година, обръщаме внимание на всички ботевисти към няколко важни подробности, свързани с пропусквателния режим.

Билети за гостуването на „Розова долина” в Сопот ще се продават до 13.00 часа в събота в клубния магазин на стадион „Христо Ботев”. Цената е 3 лева. Пропуски за двубоя ще има и на стадиона в града на Вазов, но само на една каса, което може да доведе до струпване на хора и забавяне на влизането на стадиона. Абонаментни карти за този мач НЕ важат, защото той не е домакински.

Билетите за бенефиса на Коце Видолов и мача с „Нефтохимик” на 5 юни ще бъдат пуснати в продажба още в понеделник, 30 май. Първоначално те ще се търгуват в клубния магазин, като при необходимост е възможно да бъдат отворени и няколко каси на „Колежа”. Както е известно билетите за програмата, която ще започне в 16.00 часа, са на цена от 4 лева, като половината от приходите ще отидат за благотворителни цели.

Ръководството на клуба призовава желаещите да присъстват на прощалния мач на Магьосника и награждаването на „Ботев” като първенец в групата, да си закупят билети преди 5 юни, както и да не изчакват последния момент за влизане на „Колежа”.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!