Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Без Манчев и срещу Черноморец, Стефан Киков тренира с отбора

Капитанът на „Ботев” Пловдив Николай Манчев ще пропусне четвърти пореден мач от началото на първенството. Халфът, който се възстанови от разтежение в бедрото, е почувствал болка в мястото на травмата на първата тренировка за седмицата и по тази причина лекарският и треньорският щаб взеха решение да не избързват с включването му в игра.

Манчев ще почива още няколко дни с цел да се възстанови напълно и да се сведе до минимум риска от повторно разтежение в бедрения мускул.

В същото време към тренировките на „Ботев” от вчера се присъедини юношата на клуба Стефан Киков, който в последните няколко сезона мина през отборите на „Черно море”, „Шумен”, „Сливен” и „Славия”. Петър Хубчев ще прецени състоянието на 29-годишния играч преди да реши дали да му бъде предложен договор.

Наставникът на „жълто-черните” премести тренировките на отбора на изкуствения терен в Брестник, за да могат футболистите да свикнат с настилката преди гостуването в Поморие. След заниманието днес следобед Хубчев ще определи разширения състав за двубоя в събота. „Ботев” потегля за морето ден преди мача – в петък.


Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!