Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Бакалов: Не преговаряме с никого, интересува ни само първенството

Старши-треньорът на „Ботев” Пловдив Марин Бакалов отрече слуховете за преминаването на младите надежди Илиян Христов и Тодор Неделев в Левски, както и интерес от страна на „канарчетата” към Марчо Давчев и Илиян Гаров. На традиционната преди шампионатен мач пресконференция, наставникът на „жълто-черните” заяви, че в момента е фокусиран върху заключителните мачове от полусезона, докато селекцията остава на заден план.

„Информациите за интерес към тези млади футболисти само ме радва. И двамата обаче са и ще бъдат футболисти на „Ботев”. Още през зимата Тодор Неделев ще бъде привлечен при мъжете и ще бъде неразделна част от отбора. Колкото до Гаров и Марчо Давчев – не водим преговори с тях. Те имат договори с „Локо”Сф, а и селекцията не е на дневен ред за нас. Съсредоточени сме единствено върху мачовете, които ни предстоят. Искаме да завършим полусезона по най-добрия начин”, коментира треньорът.

Два дни преди двубоя срещу „Марица” Бакалов сподели очакванията си за единственото пловдивско дерби през настоящия сезон:

„Очаквам да се получи интересен мач. Макар и на ниво „В” група, това е единственото дерби тази година, а знаете, че мачовете между пловдивските отбори винаги са интригуващи. Много уважавам „Марица”, играл съм там. Това е отбор с важна роля в българския футбол, заради страхотната си школа. Дори в момента няколко техни юноши играят при нас.”

Наставникът на „Ботев” каза още, че е доволен от формата, в която се намират Николай Манчев и Георги Какалов: „Очаквам двамата да вдигнат, нивото на отбора като цяло и да дърпат младите напред. Те се сблъскъха с истинския професионализъм отблизо и мисля, че вече са по-отговорни.”  
bakalov

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!