Предстоящ мач:

ЦСКА 1948 - Ботев

ЦСКА 1948 - Ботев

Акредитации и организация за журналистите и фотографите за мача Ботев – Левски

Ботев (Пловдив) приема Левски (София) в дербито от 28-ия кръг на Първа лига. Двубоят е в събота (29.04) от 20:00ч. на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив.

Във връзка със спортното събитие на Пловдив за годината, стартира акредитационната процедура за журналисти и фотографи.

Журналистите, желаещи да отразят първия мач на „Колежа“ след 9-годишно прекъсване, трябва да изпратят заявките си на e-mail: todor.blagov@temp.botevplovdiv.bg

В заявките си журналистите трябва да посочат две имена и медията, която представляват, както и вида на пропуска – press или photo.

С оглед огромния интерес към събитието, медиите ще имат право на един пропуск тип „Press“ и един пропуск от тип „Photo“.

Заявките на медиите се приемат до 12:00ч. на 27-ми април (четвъртък). Акредитациите, с които медиите влизаха на „Футболен комплекс Ботев 1912“, няма да важат на стадион „Христо Ботев“.

ОРГАНИЗАЦИЯ И ПРОГРАМА ЗА 29.04:

В 15:30ч. ще стартира концертът по повод откриването на стадион „Христо Ботев“. Сцената ще се намира извън стадиона, между секторите Юг и Централен. Входът до концерта е свободен.

В 17:15ч. ще бъдат отворени всички входове на стадиона. Репортерите ще влизат от вход А2 на централната трибуна и ще бъдат разположени в журналистическата ложа на блок А2. Фотографите ще получат право на достъп от входа между централната и южната трибуни.

В 18:30ч. ще стартира официалната церемония по откриване на стадиона. Фотографите ще могат да заемат местата си около терена, където ще се проведе тържествената част.

След края на мача, журналистите и операторите ще бъдат съпроводени от мястото си на трибуните/терена до залата за пресконференции и микс-зоната от стюард и представител на „жълто-черната“ медия.

За мача с Левски представителите на медиите няма да могат да използват паркомясто.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!