Предстоящ мач:

Панатинайкос - Ботев

Панатинайкос - Ботев

Акредитации за журналисти и фотографи за мача с Марибор

Вече е отворена акредитационната процедура за журналисти и фотографи, които желаят да отразят срещата между Ботев (Пловдив) и Марибор. Първият двубой от първи квалификационен кръг на Лига Европа е на 11 юли от 21 часа на стадион „Христо Ботев“.

Може да изпращате своите заявки на press@botevplovdiv.bg. В тях трябва да бъдат посочени двете имена на журналиста/фотографа, името на медията, която представляват, както и вида на желания пропуск- Press или Photo. Нужно е да напишете и номер на автомобил, ако ще ви е необходим и достъп до паркинга. Предупреждаваме, че паркоместата са ограничени и клубът си запазва правото да отхвърли дадена заявка за достъп до паркинга.

Поради засиления интерес към двубоя и ограничения брой журналистически места на стадион „Христо Ботев“, с приоритет при получаването на акредитации ще бъдат националните медии, както и тези, които редовно отразяват мачовете на Ботев (Пловдив). Пропуските тип Photo не дават достъп до трибуните, а важат само за зоната около терена. 

Заявките на медиите се приемат до 9 юли (вторник). Акредитациите за срещата с Марибор могат да бъдат получени ден преди мача, на пресконференцията на Ботев. Детайли за нея ще бъдат обявени допълнително. 

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!