Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

„Ботев Пловдив и Приятели“: Растеж, развитие и оптимизъм за бъдещето

Коледното тържество под наслов „Ботев Пловдив и Приятели“, инициирано от благодетеля на клуба Антон Зингаревич, събра на едно място десетки ботевисти, сред които видни общественици, представители на „Сдружение ПФК Ботев“, „Фондация Жълто и Черно“, легенди на клуба, както и любимците на привържениците – капитанът Ивелин Попов и Лъчезар Балтанов.

В стилна и непринудена обстановка присъстващите сплотиха редиците, като демонстрираха задоволство от развитието на клуба и оптимизъм за бъдещето. На събитието бе направен анализ на изминалата година от изпълнителния директор Алексей Киречек, като бяха очертани перспективите и възможностите за развитие пред „Ботев“.

Мажоритарният собственик Антон Зингаревич изрази удовлетворението и благодарността си към гостите за безрезервната подкрепя, която оказват на клуба, като анонсира желанието си за създаването на Обществен съвет в отворен формат, в който да бъдат дискутирани визиите за бъдещото развитието на „Ботев“.

Председателят на „Сдружение ПФК Ботев“  – Борис Гиздаков, изказа задоволството си от постигнатия във времето пълен синхрон и взаимно доверие, царящо между партньорите в акционерното дружество, отчитайки факта, че клубът няма никакви затруднения от финансов характер, за което благодари на своите партньори.

Интересни истории от миналото на „Ботев“, свързани с неговата благотворителна и социална дейност, представиха от „Фондация Жълто и Черно“, а капитанът Ивелин Попов и Лъчезар Балтанов демонстрираха уважение към присъстващите ветерани, като изразиха увереността си в доброто бъдеще на клуба и благодариха на ботевистите за тяхната подкрепа.

Официалната част на събитието бе водена емоционално от гласа на „жълто-черните“ Валери Станков, а вечерта завърши с пожелания към всички ботевисти за весела Коледа и успешна Нова година.

Изказваме благодарности към Arte за професионализма към кетъринг услугите на събитието.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!