Предстоящ мач:

ЦСКА София - Ботев

ЦСКА София - Ботев

„Ботев Пловдив и Приятели“: Растеж, развитие и оптимизъм за бъдещето

Коледното тържество под наслов „Ботев Пловдив и Приятели“, инициирано от благодетеля на клуба Антон Зингаревич, събра на едно място десетки ботевисти, сред които видни общественици, представители на „Сдружение ПФК Ботев“, „Фондация Жълто и Черно“, легенди на клуба, както и любимците на привържениците – капитанът Ивелин Попов и Лъчезар Балтанов.

В стилна и непринудена обстановка присъстващите сплотиха редиците, като демонстрираха задоволство от развитието на клуба и оптимизъм за бъдещето. На събитието бе направен анализ на изминалата година от изпълнителния директор Алексей Киречек, като бяха очертани перспективите и възможностите за развитие пред „Ботев“.

Мажоритарният собственик Антон Зингаревич изрази удовлетворението и благодарността си към гостите за безрезервната подкрепя, която оказват на клуба, като анонсира желанието си за създаването на Обществен съвет в отворен формат, в който да бъдат дискутирани визиите за бъдещото развитието на „Ботев“.

Председателят на „Сдружение ПФК Ботев“  – Борис Гиздаков, изказа задоволството си от постигнатия във времето пълен синхрон и взаимно доверие, царящо между партньорите в акционерното дружество, отчитайки факта, че клубът няма никакви затруднения от финансов характер, за което благодари на своите партньори.

Интересни истории от миналото на „Ботев“, свързани с неговата благотворителна и социална дейност, представиха от „Фондация Жълто и Черно“, а капитанът Ивелин Попов и Лъчезар Балтанов демонстрираха уважение към присъстващите ветерани, като изразиха увереността си в доброто бъдеще на клуба и благодариха на ботевистите за тяхната подкрепа.

Официалната част на събитието бе водена емоционално от гласа на „жълто-черните“ Валери Станков, а вечерта завърши с пожелания към всички ботевисти за весела Коледа и успешна Нова година.

Изказваме благодарности към Arte за професионализма към кетъринг услугите на събитието.

Подобни статии

Подобни статии